Genel Duyurular
01.07.2022

Ekstra Uçuşlar Hakkında

Üniversitemiz Mütevelli Heyetinin 22.06.2022 tarihli kararlarına göre "Pilotaj Bölümümüz öğrencilerinin uygulamalı uçuş eğitiminde gerçekleşen ekstra uçuşlarının ücrete tabi bölümünün ayrı ayrı PPL, PIC, NR, IR, CPL, ME, MCC olmak üzere sayılan her bir safhanın bitiminde Öğrenci Uçuş Süreleri Hesaplaması formunun doldurularak tespit edilmesini takiben öğrencinin ilgili ödemesini gerçekleştirene kadar sonraki uçuş safhası için uçuş eğitimi sözleşmesi yapılmamasına ve geçen sürenin normal öğretim süresinden sayılması" hususu kabul edilmiş olup öğrencilerimizin her safha bitiminde pilot hocalarımızla beraber ilgili formun doldurulmasını ve ekstra uçuşlarının tespit edilmesini takiben ödemelerinin gerçekleşmesini sağlamaları gerekmektedir.

Bilgilerinize...